Novinka Tip

Deluxe 100% Whey protein, 1000g

890 Kč
Skladem

NOVINKA!!!

Lahodný syrovátkový protein s kousky bílé čokolády.

Dostatečné množství kvalitní bílkoviny přispívá k svalovému růstu a ke kontrole hmotnosti.

Proteinový přípravek obsahuje 73% kvalitních bílkovin ve formě WPC (Whey Protein Concentrate). Vyznačuje se kvalitní technologií výroby pod názvem CFM (CrosFlowMicrofiltration), kdy jsou zachovány všechny důležité frakce bílkoviny, obsah komplexního a vysokého zdroje esenciálních a neesenciálních aminokyselin, které zajišťují maximální podporu stavby a ochrany svalové tkáně. Neobsahuje Aspartam.

  • Obsah balení: 1000g
  • Doplněk stravy

Nutriční informace - příchuť bílá čokoláda (kousky):

Nutriční informace:

ve 30 g

ve 100 g

Bílkoviny

22 g

73 g

Sacharidy

3,9 g

13 g

- z toho cukry

3,5 g

12 g

Tuky

2,3 g

7,7 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

1,6 g

5,4 g

Vláknina

<0,5 g

<0,5 g

Sůl

0,24 g

0,79 g

Uvedené hodnoty jsou v sušině. Obsah sušiny min. 95 %.

Složení:

Syrovátkový proteinový koncentrát, sušená sladká syrovátka, sušené mléko odtučněné, aroma čokoláda, kousky bílé čokolády (složení: sacharóza, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilkové aroma), aroma vanilka, xantanová guma, sladidlo - sukralóza E955, bromelain.

Doporučené dávkování:

Rozmíchejte 30 g (1 dávka) ve 250 ml vody, vhodné je dle potřeby 2-3 dávky denně. V tréninkové dny 1 dávku cca do 45 minut po tréninku a 1-2 dávky v průběhu dne mezi jídly.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek uchovávejte v dobře uzavřeném obalu, v suchu a chladu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Obsahuje laktózu, mléčné bílkoviny a sóju. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: